Verhuur-Installatie-Technische Ondersteuning

Raven Licht en Geluid Logo

Wat kan Raven Licht & Geluid voor u doen?

We zijn een full service aanbieder, we kunnen een totaal pakket bieden. Daarnaast is het uiteraard mogelijk ons voor een afzonderlijke dienst in te schakelen. Wij bieden u wat u nodig heeft.

- Verhuur

Wij hebben diverse materialen in de verhuur. Niet alleen kleine materialen zoals een verloopstukje, maar ook grote zaken van bijvoorbeeld een mengtafel tot monitoren of zelfs een volledige installatie. Er zijn mogelijkheden voor zowel korte als lange tijd. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

- Installatie en/of onderhoud

Heeft u een installatie nodig voor bijvoorbeeld het jeugdhonk, wijkcentrum of een feestlocatie? Of heeft u een installatie die u goed wilt laten onderhouden? U bent bij ons goed! We zijn zeer ervaren in het plaatsen en/of onderhouden van audio-, video-, en lichtinstallaties. Niet alleen voor permanente apparatuur, maar ook voor tijdelijke en verplaatsbare installaties kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om samen met u de beste oplossing voor u te vinden en te realiseren.

- Feest

Graag maken wij uw feest tot een groot succes. Wij bieden een complete drive-in show aan, met een DJ die op de hoogte is van de nieuwste hits, maar die zijn handen ook niet omdraait voor de mooie oude nummers. In overleg met u worden het thema en eventuele extra activiteiten bepaald.

Wij kunnen bij alle soorten van feesten de techniek verzorgen; bij een jubileum, buurt-barbecue, verjaardagsfeest, bruiloft en nog vele andere festiviteiten!

- Podium

Raven Licht & Geluid heeft de beschikking over een overdekt podium, dat verhuurd wordt voor diverse buitenevenementen. Het podium wordt volledig afgeleverd met een Carré van truss aan de voorzijde.

De afmetingen:
- De buitenafmetingen zijn 10 meter breed, 4 meter diep en 4 meter hoog.
- Het podiumoppervlak dat ‘bespeeld’ kan worden is 7.5 meter bij 4 meter.
- Aan de zijkant van het podium bevindt zich een 2.5 meter bij 3 meter ruimte waar overige podiumattributen gestald kunnen worden, of waar de monitortechnicus zijn mengtafel kwijt kan.

- Evenement

Met Raven Licht & Geluid heeft u geen omkijken naar het licht en geluid bij uw evenement. Wij kunnen het compleet verzorgen, dus bent u op zoek naar de mensen die u kunnen helpen met het realiseren van alles wat bij een evenement komt kijken? Wij staan u graag bij.

Elk project, van klein tot groot, is uniek en krijgt onze volledige aandacht. Wij zijn niet eerder tevreden dan wanneer uw bezoekers de juiste ervaring beleven, zoals u het bedacht had. Wij adviseren en leveren op maat; voor uw specifieke vraag hebben we altijd een passend antwoord.

Naast kwalitatieve en goed onderhouden apparatuur staan gemotiveerde technici garant voor een uitstekend resultaat!